Навчання

Machsim1 • 13 September 2024
3 коментарі
0 вподобання

Доброго дня підкажіть,я приїхав в Німеччину почті 5 місяців тому,приїхав з своєю Мамою так як не маю совершенолєтія,17 років і почті 5 місяців мені,приїхав як біженець ще поки робиться 24 параграф  сказали варендорфі що чекати 5 неділь зняли отпечатки фотографували що в мене що в мами всі руки отканірували всі пальці,повинен бути 24 паграф,я хочу залишитись жити в Німеччині на постійній основі маю намір розумію що треба виконати низку умов для цього розумію що закінчиться війна і просто або депортація або самому прийдеться вертатись на Україну і розумію що мене не спасе 24 параграф,но поки і його не має,на днях почали виплачувати гроші дали карту шпар каси,і виплати почались,як я говорив раніше я планую залишитись в Німеччині а мама планує вернутись на Україну,і як говорив я розумію що мене 24 параграф не спасе закінчаться війна і отправлять додому,і я не знаю як дадуть 24 параграф,як його роботи далі щоб перейти з 24 параграфа,планую пройти мовні курси німецької А1.1, Volkshochschule,Oelde,німецьку не знаю,і планую якусь професію отримати бо як читав що без вагомих причин тут не залишишся,но я ще вичитав що мовна школа це вже зовсім другий параграф,і професія здобуня це різні речі,і я не розумію щоб було більше в мене превілегій як краще зробити піти сразу туда і туда тобто на мовні курси і паралельно професію здобувати чи щось одне а потім друге чи краще просто щось одне,бо опять таки мовні курси і професію здобувати це різні параграфи і різні такі моменти,скажіть будь ласка як мені поступити в моєму випадку йти тільки на мовні курси но мені сказали що мовні курси мені обов'язково потрібно відвідувати що тут вибора не має,а от професію вони сказали хочеш йти йди не хочеш не йди рік відучиш мову і підеш на роботу,ну тобто так,і я не розумію щоб було більше вибора щоб остатись в Німеччині жити в подальшому на постійній основі що краще як поступити,цеж різні параграфи я не знаю,якщо я піду на професію чи (Ausbildung)чи (duale Ausbildung) чи мовна школа чи що щоб були в мене ці вагомі причини щоб в подальшому тут залишитись жити постійній основі,що потрібно з цього всього щоб були варіанти переходу з того 24 бо він тимчасовий а потім скажуть буває і все,підкажіть який для мене найкращий є варіант щоб в подальшому я зміг тут жити на постійній основі,і щоб не ставився вопрос про депортацію чи ще щось подібне щоб остатись тут жити які в мене є варіанти з того всього що я написав,зараз живу в родичів в сестри в неї дитина 13 років,5людей живуть в квартирі ще не джоб центр не соціал не дали квартири тільки недавно почались виплати,скажіть в моєму випадку як можна зробити так щоб тут залишитись жити  в Німеччині на постійній основі які в мене є варіанти як краще поступити щоб перейти з цього 24,уточню ще раз його зараз навіть не має через 5 неділь сказали буде,підкажіть як краще мені зробити щоб залишитись жити в Німеччині на постійній основі найкраще щоб проканало,що як мені поступити щоб залишитись,і перейти з 24 бо він мені ніяк непоможе закінчиться війна вибачте що повторюсь дуже багато я просто на цьому зациклююсь, закінчиться війна і депортація,а я хочу залишитись жити в Німеччині на постійній основі,як мені найкраще поступити щоб залишатися,чи мовні курси чи професія чи як мені найкраще для мене поступити щоб залишитись,чекаю вашої відповіді і дякую за вашу відповідь коли відповісте,чекаю 

Категорія
Інше

Відповіді (3)

Machsim1

І забувся дописати що маю закінчених 9класів в Україні атестат є за 9 класів всі ці документи з освіти є,додаток до атестату все це є.

Moderation

machsim1, Ви маєте для початку самі для себе вирішити, що Ви хочете: вивчати мову, або здобувати професію, або навчатися в університеті, або проходити підготовчі курси для навчання в університеті, або здобувати професійну освіту (Ausbildung) або ще щось?

Я не можу ані вирішити за Вас, або написати Вам інформацію про все, що є в житті.

Будь ласка, звузьте Ваш запит та напишіть, що конкретно Вас цікавить, та як Ви бачите своє життя з або після 24 параграфу.

Міла

щоб опублікувати, будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.